Is jouw website net zo leuk als jij bent?

Wat wil je uitstralen? Waarom moeten ze bij jou zijn? Wat wil je dat de klant van jou onthoudt?

Tuurlijk is een website maken belangrijk, dat weet je best. Alleen is ondernemen zoveel leuker! Bovendien verdien je daar je geld mee, toch niet met je website? Nou ja, ergens ook wel natuurlijk. Maar je hebt toch al een leuk clubje mensen die je via andere kanalen weten te bereiken..? Waarom is een website laten maken dan toch zo belangrijk?

Klanten willen je leren kennen. Wie ben je, wat doe je en waarom doe je wat je doet? Ze willen het idee hebben dat ze een goede bekende van je zijn. Daarom is het belangrijk om een website te hebben met goed beeldmateriaal. Ik vind het heel belangrijk om de echte jij te laten zien op je website. Wat zijn jouw sterke kanten? Wat voor type ben je? Waarom moeten ze jou kiezen uit al die andere leuke ondernemers?

En daarom kun je bij mij een totaalpakket afnemen. Ik maak niet alleen je website, maar ook je personal branding foto’s en video’s. Voor jou supermakkelijk dat alles op 1 plek geregeld is. Kun jij lekker doorgaan met ondernemen.

Natuurlijk zorg ik er ook voor dat je site lekker snel en veilig is. En dat hij up to date blijft. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Over je site dan. Ik kan je niet garanderen dat ondernemen zorgeloos is..

Zal ik een website voor je maken?

Optie 1

Optie 2

Optie 3

illustratie van een dubbelgevouwen lama

Stretch

€599

eenmalig, excl BTW.
Per maand €14,- onderhoudskosten. 
(betaling per jaar)

een lama die aan yoga doet

In balans

€1999

eenmalig, excl BTW.
Per maand €14,- onderhoudskosten. 
(betaling per jaar)

illustratie van een zen lama

Totally Zen

€2999

eenmalig, excl BTW.
Per maand €14,- onderhoudskosten. 
(betaling per jaar)

Portfolio

Laat je email achter,
En ontvang de leukste nieuwsbrief!